Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Országunkban a nagyobb városokban és környékükön már lehetőség van arra, hogy házhoz rendeljünk mindent, akár a mindennapi élelmiszereinket is. Mátészalkán és a környező településeken eddig az online bevásárlás nem volt megoldható.

Kisgyerekes anyukaként tudom, milyen nehéz megoldani a mindennapi bevásárlást, ezért is szerettem volna megteremteni ezt a lehetőséget ebben a régióban is. Sok időt elvett tőlem és családomtól a mindennapos bevásárlás. Sokszor egy fárasztó nap után már a parkolóhely megtalálása is kihívást jelentett, nem beszélve a bent megtalálható embertömegről és a péztárnál kígyózó sorokról.

Ezen szempontokat figyelembe véve született meg az online bevásárlás ötlete, ahol nincsenek meg ezek a kellemetlen tényezők. Rendszerünk létrehozásakor a legfőbb szempont a hatékonyság volt, így a leadott rendelését már másnap kiszállítjuk, ráadásul, ha 10.000 forint felett vásárol, a kiszállítás ingyenes!

Kívánom Önnek, hogy azt az időt, amit bevásárlásra szánt volna, töltse családjával, hobbijával, vagy egyszerűen csak pihenéssel! Belénk fektetett bizalmát előre is köszönjük!